Video Screencast Help

Altiris Deployment Solution

Results for Altiris Deployment Solution

I need a solution I have a task Erase disk - remove partitions - all disk. which is failing on some lenovo machines. any ideas ?   heres the last bit of the log   ...
Forum Discussion by BugTastic | 16 Jan 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, We have about 200 machines that were imaged and setup by an outside vendor. We discovered that these machines were not SysPrepped. People are currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WK01 | 22 Jan 2014 | 6 comments
The following queries will allow you to see which collections/filters a resource belongs to, which resources are members of a collection/filter, which collections/filters are excluded from/included with a collection/filter, as well as which resources are ...
Article by SK | 15 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hi everyone,   I have an issue with the couple DS 6.9 SP6 and Windows 8 and 8.1   My Sient Installation Process Job (Windows 8 and 8.1) contain this ...
Forum Discussion by ClementL | 15 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution I've just received a new model that we hadn't worked with until now.  The HP EliteBook 840 will not PXE boot and bring down the WinPE image.  Once I push a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EdwardHTX | 12 Feb 2014 | 10 comments
I need a solution We have a wirelss vlan that is for public / guests to be able to connect to that is just port 80 for Internet access. I want to know what ports we would have to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David Zell | 23 Jan 2014 | 1 comment
I need a solution We've recently upgraded from 7.1 to 7.5, and our deploy image tasks are no longer working.   In 7.1, we would create a predefined computer (new system) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by r1s1000rr | 29 Jan 2014 | 11 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, I would really appreciate it if you would answer the following two questions: 1.  Are you planning on moving to DS ...
Forum Discussion by SK | 13 Jan 2014 | 12 comments
I need a solution I have everything successfully installed (finally) and can see and discover all my machines.  However, when I try to push the client out to them for management, it ...
Forum Discussion by Bob.martin | 10 Jan 2014 | 5 comments
I need a solution I recently upgraded from 7.1 to 7.5 HF2.  Everything seems to be working except I cannot communicate with clients that are in the Preboot Environment.  The PectAgent ...
Forum Discussion by bmarshbanks | 09 Jan 2014 | 1 comment