Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution I can see in job log that the DB has been backup successfully. But when I tried to restore DB, I cannot see the date for me to select in the wizard. Please refer to ...
Forum Discussion by Kimmy Shun | 01 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi there, I migrated backupexec 2010R3 > 2015 and it's not really good for me..... I have a problem with old backup on RD1000 storage (Dell storage ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ptitilulu007 | 01 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a windows 2012 server with backup exec 2014 and I want to optimize the save, i want to take 4 saving in 4 band On the first week a save switch on 2 ...
Forum Discussion by Ghost46 | 01 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, I recently upgraded to Backup Exec 15.  I run my backups to USB hard drives connected to the media server.  I manually unselected the hard drives from the ...
Forum Discussion by OJanicki | 30 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi everybody.  The first, my English is very poor. Hope you can understand what I mean. I'm a new customer using system with tape storage and ...
Forum Discussion by vt2phuc | 29 May 2015 | 4 comments
I need a solution I'm using backupexec 2012 on Windows 2008R2.  My backup media are USB drives.  I need to restore some files from a backup a few days ago.  I select the Backup and ...
Forum Discussion by bill dunn | 29 May 2015 | 5 comments
I need a solution When exporting or importing media to the library, Backup Exec will request a media intervention. When an administrator places or removes a tape, as instructed by the ...
Forum Discussion by Brian G. Shacklett | 29 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I have an older BE2014 server installation using SAN storage for backup (iscsi connection) Now I am configuring a new BE2015 server also connecting to ...
Forum Discussion by EvdPoel | 29 May 2015 | 1 comment
I need a solution On Windows Server 2008 R2 Standard, I have been trying to create a VM through Hyper-V. The following error      " A Virtual Disk Provider for the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by josh1432 | 29 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hi  I have performed restore of VM from production site to DR site. Is there a way to ensure that the UUID of the VM is retained ? Thanks If I am not ...
Forum Discussion by jinxnbu | 29 May 2015 | 2 comments