Video Screencast Help

Backup Exec

Results for Backup Exec

I need a solution Sorry if this is a newbie level question, but is there ANY way to create a backup selection list based on a list in a text file? I see how to get a list out to a text ...
Forum Discussion by Todd Baur | 27 Jul 2005 | 4 comments
I need a solution I got this error message: 452 - When accessing a new tape of a multivolume partition, the current block size is incorrect The only solution in the knowledge base ...
Forum Discussion by Martin Ouimet | 27 Jul 2005 | 2 comments
I need a solution Hi All, We recently had our Exchange server crash and had to restore out Exchange 5.5 database. I had a good copy of the previous days Directory and Information ...
Forum Discussion by Mike O'Toole 2 | 27 Jul 2005 | 0 comments
I need a solution I've read the technotes for the Overwrite and Append periods. I'm in the process of doing a basic GFS rotation. My daily tapes will have an OPP of 6 days. ...
Forum Discussion by Ken Rinehart | 27 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution I am new to Veritas Backup Exec. I'm wondering what exactly the Advanced Open File Option does if it does not backup open files. I consistently get corrupt file ...
Forum Discussion by Brandon Turner | 27 Jul 2005 | 3 comments
I need a solution There was another question on this earlier but no resolution was posted. I'm running BE 10.0.5520.0 with all relevant patches(we don't run lotus ...
Forum Discussion by Wayne Fielder | 27 Jul 2005 | 6 comments
I need a solution We recently had a run-in with a worm virus on our server. It's a single server with 3 workstations. After removing the virus and installing Vsheild, I am now ...
Forum Discussion by Neil Laswell | 27 Jul 2005 | 8 comments
I need a solution I am using veritas 9.1 and am sparatically getting a generic CRC error. In the event viewer the error is "Unload Rewind Failure" I have looked at the ...
Forum Discussion by Jesse Grove | 27 Jul 2005 | 1 comment
I need a solution Just something i've been trying to get working today. I fixed the problem with the robotic library arm (thanks Russ for the tip on inventory.) Now, here is ...
Forum Discussion by Jason Williams 6 | 27 Jul 2005 | 4 comments
I need a solution I get the following message in the Job Log after performing a daily backup. "Backup - Shadow?Copy?Components Shadow?Copy?Components Error loading machine ...
Forum Discussion by John Henderson 2 | 27 Jul 2005 | 1 comment