Video Screencast Help

9.x and Earlier

Results for 9.x and Earlier

I need a solution I have recently upgraded our SAV Servers to version 9.0 MR 6 (was 9.0.4) and have just began to upgrade clients.  I'm interested in learning what types of bug ...
Forum Discussion by JED | 02 Mar 2009 | 0 comments
I need a solution Hi Guys,   I am a newbie to the Symantec forums looking for API for AntiVirus version 9.0.2.1000. Could any body advise where can Ifind it, please?   ...
Forum Discussion by Kaplite | 02 Mar 2009 | 0 comments
I need a solution Hi there,   we're using Symantec Antivirus Corporate 9.0.2.1000 and liveupdate on clients is configured to download using an unc path e.g.. ...
Forum Discussion by dvanasselt | 02 Mar 2009 | 0 comments
I need a solution I recently tried to overcome a BROWN coloured Norton icon on my desktop as it needed a Full System Scan to be effected even though a Quick Scan is done everyday, ...
Forum Discussion by David S C Wilson | 22 May 2010 | 1 comment
I need a solution When I try removing it through the Add/Remove programs, it goes through the sequnce of removing it, but it still remains. Tried the Norton Removal Tool - it does ...
Forum Discussion by rmarinuccijr | 21 May 2010 | 1 comment
I need a solution Hi,   We use Symantec corporate enterprise 9.0, with an administrative console in a server and all clients attached on this server.   In my Server, in ...
Forum Discussion by Yann FABRE | 21 May 2010 | 1 comment
I need a solution Hi,   We have a Windows Server 2003 use in TSE. In directory "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Symantec AntiVirus Corporate ...
Forum Discussion by Yann FABRE | 22 May 2010 | 1 comment
I need a solution I am running Norton Antivirus (version 15.0.0.58) on Windows Vista. On the same PC, I have installed Cygwin with the X-server and gnuplot. If I run gnuplot and ...
Forum Discussion by Samurai7 | 02 Mar 2009 | 0 comments
I need a solution I'm running a couple SAVCE 9.0.5.1000 parent servers and from today noticed that in my Symantec System Center (SSC), Symantec view, with either one of my groups ...
Forum Discussion by Clint | 21 May 2010 | 1 comment
I need a solution Hi, i have this scenario Pc Xp sp2 with Corporate edition 10.1.5.5000 "server" with SSC Pc W98 with version 9   W98 recives all ...
Forum Discussion by Carletto | 22 May 2010 | 1 comment