Video Screencast Help

NetBackup

Results for NetBackup

Tired of manually entering every client in my environment to the LiveUpdate policies in NetBackup, I decided to see if there was an easier way to add more than 1 client at a time. On a hunch, and knowing that the client listing for normal policies is ...
Blog Entry by DavidParker | 30 Apr 2009 | 5 comments
I need a solution Has anyone had any luck loading the 6.5.3 update into the bmr srt?  I get an error every time.  In one of the education books it states that if the client is updated ...
Forum Discussion by cguinn75 | 30 Apr 2009 | 9 comments
I need a solution Client sent an Overland storage unit with an LTO4 drive.NBU does not have a listing for LTO4 when I try to add the device via the wizard. Any suggestions from you ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sakka | 30 Apr 2009 | 6 comments
I need a solution Hi all, Is there anything special you need to do to backup NAS mounted shares on a linux server?  I have the policy set up to follow nfs shares.  However, when ...
Forum Discussion by C.J.Hund | 30 Apr 2009 | 6 comments
I need a solution Environment:  NBU 6.0MP4  Solaris 10 In November 2008, I modified the backup_exit_notify script to email Unix and Windows server admins of backup statuses other ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Russell Manaois | 30 Apr 2009 | 3 comments
I need a solution As of today, my four drives have a mount time of over 100. Frequecny is N/A and Last Cleaned shows nothing. I thought I had set it in the Admin Console to clean after ...
Forum Discussion by em23 | 30 Apr 2009 | 5 comments
I need a solution Hi,  When even i'm in Activity Monitor(Symantec NetBackup)  I get this error Event ID 1017 every 20 seconds. I have tried a few this like changing the .ini ...
Forum Discussion by Steph_512 | 30 Apr 2009 | 9 comments
I need a solution Are you operating in a unix environment? interested in unix archiving? Then we would like to hear from you. Please see my blog entry: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Darren Locke | 30 Apr 2009 | 3 comments
I need a solution I have netbackup 6.5.3.1 and backup to disk then to tape, catalog is about 140GB On some servers, mainly the ones with lots of files, when every I do a restore, ...
Forum Discussion by LeeClayton | 30 Apr 2009 | 10 comments
I need a solution Hi all, I've recently inherited a Netbackup system (I believe it's running 5.1 MP6, though can't be 100% sure it's not MP5), and have been ...
Forum Discussion by DJUnreal | 30 Apr 2009 | 4 comments