Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

I need a solution Hi i am getting Error code 84 for nfs mount backup Job Details: 01/19/2015 04:39:13 - Info nbjm (pid=2334) starting backup job (jobid=4721) for client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 19 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, I`m looking for a solution of restoring all the tape`s images in one phase. I`m asking that because i need to create a plan for converting netbackup`s tape ...
Forum Discussion by DudyShochat | 19 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I try to uninstall Liveupdate Administrator and a error message about error 17xx. I using YourUninstall 7 to hard uninstall Liveupdate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Jan 2015 | 10 comments
Hi you guys (and girls) My customer wants to renew his backupsoftware... I tested a trail SSR 2013 and found out that GRT restore for exchange 2010 works but only for emailfolders. Why is it not working for calendar items, contacts and ...
Idea by Rsit | 18 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Current Error: Clean Drive 00022 -- The job failed with the following error:  Library Error - attempt to clean a drive in a library with expired or bad cleaning ...
Forum Discussion by Ejopia | 18 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Experts, We have one tape that is going to expire today in the morning and its afternoon now. Still we could see kilobytes are there in media. Problem is DC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 18 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hi all, We have a weekly job to snapshot all of our vm machines (vm center 5.5, build 1750787). We just moved to a new fresh install backup server: Backupexec ...
Forum Discussion by ComdaIT | 17 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Experts, Need to understand the following things. 1:- what is inport - Readies inport (media access port)? its work in robtest? 2:- I have moved some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 17 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hi,  in my enviroment i've two StorageTek SL500 Tape Library but doesn't works because i've an very old firmware. Someone know the minimal ...
Forum Discussion by Stevaz | 17 Jan 2015 | 39 comments
I need a solution Hello, I have Symantec Enterprise Vault version 11. running on a VM and subsequant MS SQL Server on saperate VM. Both VMs have 2 hard disks, each hard disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by habibalby | 16 Jan 2015 | 5 comments