Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution Hi, Is it possible to perform an in-place upgrade of LUA 2.3.1 to the current version of 2.3.2 and retain the current LUA configuration and content?  Or is it the case ...
Forum Discussion by C Latham | 07 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   Is there anyway of disabling MAC downloads to the LiveUpdate Server or is the only way to disable it going to the distribution points?   Thanks ...
Forum Discussion by FoowishAmewican | 04 Mar 2014 | 18 comments
On the SEPM home screen – our SEPM servers in our DMZ can’t ever get the “Latest from Symantec” for current defs –would be nice to be able to configure for that to update over HTTPS?  In a DMZ environmnet - we can only open ports to the outside world if ...
Idea by abromens | 03 Mar 2014 | 0 comments
Would like to see the ability to be able to select the download DEF updates from symantec.com via HTTPS, (basically be able to select HTTP/HTTPS).  Currently it's not supported.  In a DMZ environmnet - we can only open ports to the outside world if ...
Idea by abromens | 03 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution Because of some VM issues, our SEP11 server was temporary turned off. So some clients (Windows Server 2003/2008) lost their connection while they were currently ...
Forum Discussion by SecAd | 19 Feb 2014 | 12 comments
I need a solution Some clients in our network shows "out-of-date Not avaiable" for the download protection content every day. After a while the clients disappear from the ...
Forum Discussion by Montgomery | 18 Feb 2014 | 8 comments
I need a solution I am running McAfee Solidifier (aka Solidcore) and it is interfering with SEP LiveUpdates. I am looking for a list of files/directories that need to be added to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by secure_worker | 13 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Version:  Symantec Endpoint Protection - 12.1.4013.4013 Whenever a new definition arrives, this is the trail I usually see in the Windows Event viewer: New ...
Forum Discussion by glittle | 13 Feb 2014 | 18 comments
I need a solution I'm trying to install SAV for Linux 1.0.14-13 on an Ubuntu 12.04.2 x64 (kernel 3.2.0-54-virtual) on AWS EC2 instance and successfully run following intruction on ...
Forum Discussion by syafiqmazli | 06 Feb 2014 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi   I have already discussed the issue on an other post. The problem was some clients found using high network traffic ...
Forum Discussion by cumi helpdesk | 06 Feb 2014 | 5 comments